PARTIZAN PORUČIO: Džaba falsifikujete karte!

 
  • 0

Svaka lažna ulaznica će biti lako prepoznata, istaknuto je na "bezbednosnoj" konferenciji uoči 144. "večitog derbija". "Biće evropska kontrola na ulazima", kaže Darko Grubor

Fudbalskom klubu "Partizan" nemaju dilemu da će predstojeći okršaj večitih rivala proteći bez incidenata.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor apelovao je na navijače da na stadion dođu na vreme, i dodao da će pri ulasku na stadion biti dvostruka kontrola, kao za evropske utakmice.

- Apelujemo, govorim i u ime Crvene zvezde, da se dolazi pojedinačno ili u manjim grupama radi lakše kontrole ulaska, kao i da se navijači smeste u sektor za koji imaju kartu. Kapije stadiona otvaraju se od 17.30 - rekao je Grubor novinarima na stadionu Partizana.

On je istakao da ima indicija da će biti pokušaja falsifikovanja karata i poručio da se od takve namere odustane, jer će svaki falsifikat biti lako prepoznat.

Grubor je podsetio da je počela prodaja karata i na stadionu Crvene zvezde, za severnu tribinu i bočne sektore istočne i zapadne i da se blagajne zatvaraju u subotu u 17 sati.

On je dodao da je iz bezbednosnih razloga kapacitet stadiona smanjen za pet do deset odsto i da će oko 700 redara pomagati pripadnicima policije i službi obezbeđenja.

- Video nadzor će biti pojačan u odnosu na prethodne utakmice. Nije samo rizičan stadion i okolina, već ceo grad, i zato je važno da svi zajedničkim snagama pomognemo policiji u sprečavanju eventualnih navijačkih nereda-  poručio je prvi operativac crno-belih.

(Beta/Telegraf)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA