Indijana i San Antonio blizu finala konferencija (VIDEO)

 
  • 0

"Pejsersi" pobedili Njujork 93:82 i poveli sa 3:1 u seriji, dok su "Sparsi" bili bolji od Golden Stejta 109:91, čime su poveli sa 3:2 u seriji

Košarkaši Indijane primakli su se plasmanu u finale Istočne konferencije NBA lige pošto su pobedili Njujork Nikse sa 93:82 i poveli sa velikih 3:1 u seriji, koja se igra do četiri pobede.

Džordž Hil bio je junak meča u "Konseko fildhausu" sa 26 poena, dok je Pol Džordž ubacio 18 koševa uz 14 skokova. Kod Niksa istakao se Karmelo Entoni sa 24 poena dok je Džej Ar Smit ubacio 19 koševa.

Sledeći meč biće odigran u Njujorku u "Medison skver Gardenu" u utorak 21 maja.

Blizu prolaska u finale Zapadne konferencije nalaze se i San Antonio Sparsi koji su pobedili na svom terenu Golden Stejt Voriorse sa 109:91 uz odličnu igru plejmejkera Tonija Parkera. Omeleni Francuz ubacio je 25 poena i imao 10 asistencija, Kavhi Leonard je ubacio 17 a Deni Grin 16 poena.

Kod ekipe Golden Stejta podbacio je udarni duo Stef Kari i Klej Tompson koji su ubacili zajedno samo 13 poena, pa je i poraz bio logičan. Zato je briljirao ruki Harison Barns sa 25 poena. Sledeći meč ova dva rivala biće odigran u utorak u San Francisku.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA