Ana furiozno do polufinala i meča sa Šarapovom!

 
  • 4

Najbolja srpska teniserka ubedljivo savladala Nemicu Angeliku Kerber 6:3, 6:1 u četvrtfinalu Madrida * U narednoj rundi protiv Ruskinje koju nije pobedila od 2007.

Ana Ivanović sjajno je odigrala četvrtfinalni meč u Madridu protiv Nemice Angelike Kerber, pobedila u dva seta, 6:3, 6:1 i podsetila na dane kada je bila svetski broj 1. Za sav posao Srpkinji je trebalo 58 minuta, a u narednom kolu imaće mnogo teži posao jer je čeka Marija Šarapova koja je savladala Estonku Kaju Kanepi 6:2, 6:4. Ivanovićeva ima samo dve pobede nad Šarapovom, obe još iz 2007, uz šest poraza.

Ana je nedavno savladala Nemicu i u Fed kupu, tada je morala pošteno da se potrudi, ali ovog puta sve joj je išlo od ruke. Ivanovićeva je povela 3:0, potom dozvolila Kerber da uzme dva naredna gema, a onda brzo uzvratila brejk i prednost održala do kraja seta.

U drugom setu Ana je bila još ubedljivija, nemilosrdno je gazila do 5:0, dozvolila Nemici da joj uzme servis, a onda i šestim brejkom ukupno, četvrtim u setu, stavila tačku na meč.

Pored Ivanovićeve i Šarapove u polufinalu će igrati Serena Vilijams i Sara Erani. Amerikanka je savladala Anabel Medinu Gariges iz Španije posle velike borbe 6:3, 0:6, 7:5, dok je Erani u dva seta bila bolja od Ekaterine Makarove iz Rusije 6:4, 6:3.

(Telegraf.rs)

 

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    10. maj 2013 | 20:35

    Bravo za Anu.Njena igra i njeno ponasanje na terenu su u pravom sportskom duhu,i ona zna da nije dovoljno samo dobro igrat ,vec treba biti isti i kad gubis za razliku od Djoleta koji na svaki izgubljen poen krivi facu i psuje.Takodje Tipsarevic je veci ljudina od Noleta ,jer covjek ima ponasanje i na terenu i van njega i jedva cekam da se Tipsa useta medju pet najboljih jer je covjek ''kul'' u svakom smislu.

  • ДАШOНИ

    10. maj 2013 | 19:14

    АНА OСВЕТИ НОЛЕТА

  • Jovan

    10. maj 2013 | 18:23

    Sad me malo zanima sta kaze maloljubomornaizavidna gospodja baka Gencic!?! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA