MOŽE LI OVO DA PROĐE? Vokri želi prvi meč protiv Bosanaca ili Hrvata! Zatim sa Srbijom!

 
  • 2

Fadilj Vokri tvrdi da najveću prepreku kosovskom fudbalu predstavljaju Grci, Kiprani i Rusi koji blokiraju sva rešenja u UEFA

Prvi čovek Fudbalskog saveza na Kosovu i Metohiji Fadilj Vokri istakao je želju da Fudbalska selekcija Kosova prvi meč odigra protiv Hrvatske, Bosne i hercegovine ili Turske. Nekadašnji fudbaler Partizana, a danas visoki funkcioner u Prištini nije potvdio datum kada očekuje da Kosovo odigra prvi prijateljski meč, ali nije ni propustio priliku da još jednom uznemiri region vrlo smelom izjavom.

- Političkim sporazumom Srbije i Kosova stvoreni su uslovi da se ubrza ovaj naš proces. Nadam se i da će FIFA/UEFA reagovati i našoj reprezentaciji i klubovima dozvoliti igranje međunarodnih utakmica - rekao je Vokri, a prenela Anadolija.

Srbija očiglednu pomoć u sputavanju Kosova i njegovom dobijanju međunarodne fudbalske dozvole ima u Rusiji, Grčkoj i Kipru. To je potvrdio i sam Vokri.

- Oni su nam problem! Njihovi predstavnici u Izvršnom odboru UEFA blokiraju bilo koje rešenje, pa i privremeno.

Što se tiče prvog čoveka fudbala u Prištini, ni meč sa Srbijom nije nerealan.

- Zašto da ne igramo sa Srbijom? Moguće je. Fudbal može da pruži doprinos smirivanju strasti na ovim prostorima - zaključio je Vokri u izjavi za tursku agenciju Anadalija, istakavši da na Kosovu navijaju za Bosnu i Hrvatsku da se plasiraju u Brazil, kao i da palčeve drže Crnoj Gori.

(Telegraf)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa Popovic

    10. maj 2013 | 19:22

    to što si igrao-svaka čast,ali idi ti u albaniju jer srbija neće igrati protiv srbije.jel kažeš da si albanac?sve je jasno.pali šošon.

  • bgcaffe

    10. maj 2013 | 23:40

    Nemoj da dirate Fadilja , da ne razljutite glodare, to im je IDOL, jer je igrao za njihov klubić koji je čak "uspeo" da ispadne od FLJAMUNTARIJA ! :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA