ROBI: Zvezda može da pobedi Partizan u Humskoj

 
  • 9

Bivši trener "crveno-belih" spušta loptu pred "večiti derbi" i kaže da razume glad i želju navijača, ali ne treba od jednog meča da se pravi borba na život i smrt

Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki poručio je da veruje da "crveno-beli" imaju realne šanse da slave 18. maja u "večitom derbiju" protiv Partizana, utakmici koja bi mogla da odluči šampiona Srbije.

Šef struke turskog Kajzerija ipak smatra da nije dobro što se polako već podgreva atmosfera za meč u Humskoj.

- Najjače bi bilo da ne verujem u titulu. Ja sam ti jedan od onih zvezdaša koji stalno veruje! Ne kažem da ćemo sigurno pobediti Partizan, ali imamo ozbiljne šanse. Samo, ne sviđa mi se što se u Srbiji već podgreva atmosfera. Mogu da zamislim šta će se pisati i pričati dan-dva pre derbija u Humskoj - počeo je priču za "Naše novine" popularni Robi.

- Ali šta god da se desi, na "Marakani" će se i dalje igrati fudbal. Razumem glad Zvezdinih navijača, ogromnu želju, ali ne treba od jednog meča da se pravi borba na život i smrt. Samo treba iskreno verovati u ove momke, za koje sam uvek tvrdio da su najbolji u Srbiji.

Prosinečki uredno prati šta se dešava u njegovom bivšem klubu, pa je primetio da se novi trener Rikardo Sa Pintu dobro snašao, ali da se ekipa "provlačila" uz dosta sreće.

- Očigledno je da se ovaj frajer dobro snašao. Treba mu čestitati na sjajnom nizu pobeda, mada sam pošteno drhtao protiv Donjeg Srema. Baš je bilo slabo i neubedljivo. Čoveče, pa Bajko je skinuo četiri zicera! I onda mu se desi onaj kiks u Jagodini i vi novinari odmah granete...

- Stanite, bre, malo... Taj dečko je zadužio Zvezdu. Kažem vam, biće jako teško pobediti Partizan na njegovoj travi. Iskreno, njih nešto i ne pratim, ali ovi momci to mogu - zaključio je Prosinečki, dodajući da mu je čudno što ne igraju više njegovi "miljenici" Srđan Mijailović i Luka Milivojević.

Podsetimo, Crvena zvezda mora da isplati 150.000 evra bivšem treneru do kraja maja ukoliko želi da dobije licencu za takmičenje u Evropi naredne sezone.

(Telegraf.rs/Naše novine)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ds1989ri

    7. maj 2013 | 08:05

    E sad da je Robi bas rekao "bre" to ne verujem a da je veci Zvezdas od mnogih koji su pre njega bili treneri u to nema sumnje.

  • ДАШОНИ

    7. maj 2013 | 09:03

    РОБЕРТЕ СРБИНЕЕЕЕЕЕ ДЕЛИЈЕЕЕ СУ УЗ ТЕБЕЕЕЕЕЕЕ

  • toni

    7. maj 2013 | 09:54

    Robi volimoooooooooooooo te.sever je uz tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA