JUNAJTED: Bili smo prvi u redu da dovedemo Bejla, ali na ponudu nismo dobili odgovor!

 
  • 0

Tim sa ''Old Traford'' kivan na upravu Sauthemtona zbog ''aljkavosti'' prilikom pokušaja kupovine sadašnjeg najboljeg igrača Premijer lige

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson istakao je da je njegov klub bio prvi u redu da dovede Gareta Bejla iz Sauthemptona, ali da čelnici kluba sa ''Sent Merija'' nisu odgovorili na njihovu ponudu.

Ferguson nema nimalo sumnje oko toga da je Bejl najbolji igrač Premijer lige, ali isto tako smatra da je Velšanin tu titulu trebalo da ''zaradi'' u dresu Junajteda, a ne Totenhema.

- Bili smo jako razočarani upravom Sauthemptona. Prvi smo poslali ponudu, ali nam nikada nisu odgovorili na nju. Garet je tada bio levi bek i pokušali smo da ga dovedemo - rekao je Ferguson i dodao:

- Bejl me je veoma podsetio na Lija Šarpa i to je bio jedan od glavnih razloga zašto sam ga hteo u ekipi.

Novu priliku da dovede Bejla Junajted će imati u narednom prelaznom roku s obzirom na to da se na Ostrvu uveliko priča kako tim sa ''Old Traforda'' sprema veliku rekonstrukciju tima u koju je uključen i ovaj fenomenalni Velšanin.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA