NEVEROVATNI BALOTELI: Loptom gađao golfera u vozilu (VIDEO)

 
  • 1

Ovim gestom italijanski napadač je potvrdio da voli da bude u centru pažnje i kada nisu u pitanju samo ''fudbalske'' stvari

Napadač Milana Mario Baloteli očigledno ne može da ne bude u centru pažnje. Posle niza incidenata, na koje smo navikli od ovog kontroverznog fudbalera, Baloteli je još jednom odlučio da ''pređe granicu'' i zabavi saigrače na terenu.

Naime, tokom jednog treninga Milana, Baloteli je odlučio da je mnogo zanimljivije gađati golfera koji je prolazio pored terena nego prolivati znoj i pripremati se za utakmice Serije A. Italijan je, u jednom trenutku, uzeo loptu i sa nekoh 20 metara pokušao da pogodi vozača golf vozila koji je prolazio pored terena.

Na svu sreću po vozača Baloteli nije bio precizan jer je pogodio samo drvo pored.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    4. maj 2013 | 14:37

    Da li moguce da neko poveruje da je gadjao "golfera" u sred sportskog centra Milanelo gde takozvana vozila za golf sluze isklkucivo da se prenese oprema do terena. Video licno a i da nisam neka mi objasni neko sta ce vizilo za golf a nema nigde golf teren????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA