Navijači Čelika skandirali "Zenica je srce Srbije"! (VIDEO)

Odlazak u Sarajevo na derbi meč sa Željezničarom, "robijaši" iskoristili za pokušaj opšteg provociranja stadiona potpuno neočekivanim stihovima

  • 5

Kako, zašto, zbog čega? Manje je važno, od činjenice da su navijači Čelika iz Zenice pevali dobro poznati stih srpskih navijača sa malo promenom, ali veoma neočekivanom - "Zenica je srce Srbije".

Video koji je napravljen na meču prethodnog kola Premijer lige BiH između Željezničara i Čelika, a koji je završen sa remijem 1:1.

Gostujući navijači smešteni u odvojenom boksu našli su način da se zabave potpuno neočekivanim skandiranjem.

Popularni "robijaši", koji su poznati po čestom bojkotovanju kluba, slove za možda i najneobuzdanije u ligi BiH, a poznati su i po tome što ne propuštaju priliku da "provociraju" pre svega navijače Željezničare, čiji su klub tokom istorije često znali da karakterišu kao srpski.

Stadion "Grbavica" (sa kojeg je uostalom i ovaj video) je u delu Sarajeva koji su pre rata pretežno naseljavali Srbi, dok su i osnovu kluba "plavo-belih", takođe, činili pretežno srpski fudbaleri.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    3. maj 2013 | 19:37

    Ja sam iz Novog Sada i obožavao sam Želju , bio sam i na Grbavici to su bili momci to je bio tim. Osim je bio napravio strašno ekipu. A sad to više nije taj Željo ... Ali ova vest , šta reći ko koga tu zajebava?

  • Pedja

    3. maj 2013 | 20:39

    Koga ovo zanima?!

  • rossoneri83_sa

    3. maj 2013 | 16:58

    Sram te bilo novinarčiću,ima da ustaneš kad o Želji pričaš jado jadni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA