Menadžer Dortmunda pobegao u toalet jer nije mogao da gleda dramatičan kraj!

 
  • 0

Hans Joakim Vacke priznao posle meča da se po prvi put na utakmici uplašio da će mu otkazati srce, pa se zaključao u toaletu i pokrio uši

Hans Jaokim Vacke, generalni menadžer Borusije Dortmund, teško je podneo dramatičnu završnicu revanš meča polufinala Lige šampiona u kojem je njegov tim poražen u Madridu od Reala 2:0, ali ipak se plasirao za završnu predstavu na Vembliju 25. maja.

- Ovo je bio prvi put u životu da sam prestao da gledam utakmicu, jer sam se bojao da moje srce ne može više da izdrži. Zaključao sam se u toalet i pokrio uši. Pošto nisam čuo novu erupciju oduševljenja na stadionu, vratio sam se minut pre kraja. Moj tim ima izvestan talenat za dramatične završnice - piznao je Vacke posle utakmice, verovatnio misleći i na eliminaciju Malage u nadoknadi vremena u prethodnoj rundi.

I defanzivac Mats Humels dao je svoje viđenje meča.

- Ostvarili smo rezultat koji smo želeli na kraju. Znali smo da ako Real postigne gol, da će ih publika "poneti". Osećali smo da kontrolišemo meč, ali skoro da se desilo isto kao na našem meču protiv Malage u četvrtfinalu. Plasman u finale Lige šampiona je ostvarenje sna za nas, naročito na čuvenom stadionu kakav je Vembli - rekao je Humels.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA