Stević kandidat Zvezde za predsednika FSS?!

 
  • 0

Sa bivšim fudbalerom Partizana već obavljena prva runda razgovora, a zvaničan dogovor očekuje se tokom maja

Crvena zvezda pronašla je svog kandidata koji bi trebalo da izađe "na crtu" Tomislavu Karadžiću na prevremenim izborima za predsednika Fubalskog saveza Srbije, prenosi "Sport". Da sve bude zanimljivije, u pitanju je bivši fudbaler Partizana Miroslav Stević, koji već godinama živi u Nemačkoj, gde je igrao za nekoliko klubova, a jedno vreme bio je i sportski direktor u Minhenu 1860.

Navodno, preliminarni razgovori sa Stevićem obavljeni su u sredu u Dortmundu, a zvaničan dogovor očekuje se tokom maja. Mišljenje je da bi Stević mogao da bude karika koja ujednjuje večite rivale, kao predlog Zvezde, a svojevremono igrač "crno-belih".

Plan i program rada sa Stevićem bi pripremili stručnjaci, namera je da se u Izvršni odbor i Odbor za hitna pitanja stave ljudi od imena u fudbalu i biznisu, gde bi radili u zajedničkom interesu.

Cilj je da se obezbede sponzori za domaće prvenstvo i da svaki plasman bude nagrađen određenom sumom novca, a razmišlja se i o proširenju lige na 18 klubova.

Takođe, imperativ bi bio plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, posle propuštenog prethodnog EP, a, kako stvari stoje, verovatno i narednog Svetskog prvenstva.

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA