LANE JOVANOVIĆ: Krstiću, igraj ti protiv Kosova!

Bivši savetnik Borisa Tadića šokirao srpske fudbalere svojom izjavom

  • 7

Mnogo bure se podiglo povodom izjave Nebojše Krstića, nekadašnjeg savetnika Borisa Tadića, da bi fudbalska reprezentacija Srbije trebalo da odigra meč sa Kosovom radi normalizacije odnosa.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i napadač Anderlehta Milan Jovanović, u izjavi za "Kurir", istakao je da ni za živu glavu ne bi mogao da igra protiv takozvane Republike Kosovo.

- Totalno sam razočaran da neko u Srbiji razmišlja na taj tačin. Taj čovek, kao i svi drugi političari, neka menjaju dresove i neka se ljube posle utakmica, ali ja to nikad neću da uradim niti da se ljubim s njima. Tako će biti dokle god bude živeo i poslednji Srbin. Ne mrzim nikoga, ali to bi bilo stvarno preterano. Treba da pitamo ljude sa severa pa neka oni odluče. To bi zaista bila kapitulacija naše zemlje - rekao je Jovanović u izjavi za "Kurir".

Osim Jovanovića većina srpskih fudbalera se protivi takvom predlogu.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    26. april 2013 | 03:23

    па чији је саветник био није ни чудо !

  • vlada

    26. april 2013 | 09:39

    pixi,najbolje da ostane ovde,da ne zaradjuje,i da ga onda to učini patriotom! svaka čast kako ocenjuješ ko je Srbin,a ko ne! smešan si! sramota je što je taj savetnik izjavio,ne-bitno čiji je savetnik bio! nek on kaže koliko je kao savetnik zaradjivao,i koji su to njegovi "saveti"za zemlju bili dobri,pa da se proceni njegov doprinos!

  • rio2

    26. april 2013 | 16:52

    E moj Pixi SRAM TE BILO od nas patriota van zemlje,mi I donosimo pare u Srbiju I izdrzavamo porodice. Zapamti to druze pre nego sto pocnes da pisas po nama imigrantima rodoljubima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA