Nejmarovih tri komada Botafogu za 14 minuta (VIDEO)

 
  • 0

Botafogo je do 77. minuta vodio 1:0, a onda je na scenu stupio 20-godišnji napadaš "svetaca" i za samo 14 minuta postigao het-trik, kojim je preokrenuo rezultat

Mlada zvezda Santosa i jedan od najtraženijih fudbalera današnjice Nejmar doneo je pobedu svom timu protiv Botafoga u prvenstvu brazilske države Paulista. Botafogo je do 77. minuta vodio 1:0, a onda je na scenu stupio 20-godišnji napadaš "svetaca" i za samo 14 minuta postigao het-trik kojim je preokrenuo rezultat.

Za Nejmara se već duže vreme interesuju evropski velikani, a najozbiljniji su Real Madrid i Barselona, dok je Čelsibio aktuelan prošlog leta.

Nejmar je za Santos odigrao 162 utakmice na kojima je postigao 85 golova, a za reprezentaciju Brazila je nastupio 15 puta i postigao osam golova.

Pre tri dana Nejmar je protiv Palmeirasa proslavio 20. rođendan i uveličao slavlje 100. golom u profesionalnoj karijeri.

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA