Partizan zbog "grobara" i "Pola Mađar, pola ustaša" plaća 300.000! (FOTO)

 
  • 7

"Crno-beli" će morati dodatnih 100.000 dinara da plate zbog neprimerenog ponašanja na meču sa Slobodom u Užicu. Zvezda zbog navijačkih ispada protiv Spartaka kažnjena sa 300 hiljada dinara

Partizan će ozbiljno morati da poradi sa edukacijom navijača, naročito kada su dueli sa Vojvodinom u pitanju. Jer tada, po navici, "grobari" navijače Vojvodine nazivaju mešavinom Mađara i ustaša, zbog čega tradicionalno bivaju kažnjeni.

Disciplinska komisija FSS kaznila je klub iz Humske sa 300.000 dinara zbog sporne pesme koja se godinama peva na račun pristalica Vojvodine, poslednji put na derbiju u Beogradu pre desetak dana.

Dodatnih 100 hiljada, "crno-beli" će morati da uplate zbog neprimereneog ponašanja navijača u Užicu, kada su gostovali Slobodi.

ZVEZDA SPONZOR DISCIPLINSKE KOMISIJE

Kada je reč o Crvenoj zvezdi i njenima navijačima, ništa novo. Još jedna kazna u nizu stigla je zbog prekomerne upotrebe pirotehnike i bacanja baklji na teren tokom meča sa Spartakom, zbog čega će iz Ljutice Bogdana morati da uplate 300.000 dinara.

"Delije" jesu napravile spektakularnu atmosferu na početku drugog poluvremena prethodnog kola, ali će i to skupo koštati njihov klub.

"Crveno-beli" su od početka sezone zbog sličnih ispada do sada kažnjeni sa preko 10.000 evra, što je za nepovoljan finansijski trenutak i te kako mnogo za Crvenu zvezdu.

(Telegraf)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Konan

    19. april 2013 | 11:15

    Ne razumem kako misle da zabrane navijačima da pevaju .

  • ale

    19. april 2013 | 13:48

    Ajde Sivcevicu Eldin da se ne lazemo..ti si jedini ovde bez prave identitete, cak i Hrvati je imaju, Makedonci takodje, i Slovenci i naravno mi Srbi...a ti a ti..blage nemaa! NEMAM ja nista protiv ALLAHA, postujem tudje vere ali nemoj ovde glumiti neko poreklo kad ga covece NEMAS.

  • Eldin Sivcevic

    19. april 2013 | 13:17

    ustase tj hrvati koliko ja znam su vas potamanili u roku 5 dana a vi ste sa jna naoruzanjem 3 mjeseca osvajali vukovar nit imate muda niti mozak jedeino sto imate je jezik sa jezikom ste vodeca sila svijeta jedno vam mora bit jasno da ste pomijesani sa turskim genima nema cistih srba realono gledajuci 500 g vladavine to se sve izmijesalo jer muslimani su bogom nadareni za pravlenje dijece to znate koliko se djece rodilo silovanjem u vasem velikom pohodu na veliku srbiju a to je trajalo desetak godina a ovo 500 onda vi vidite koliko ima cistih srba bez uvrede realno gledajuci na to sad vi pjevajte ubi ustasu i baliju blago vama neznate ni sami koje ste vjere ali jedan je bog allah svemoguci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA