Đurić i Tumbaković se umalo potukli!

 
  • 1

- Da li ćeš, ti, Đuriću, nekad u lice da mi kažeš šta misliš ili ćeš uvek ovako preko drugih da me prozivaš - navodno se obratio sportski direktor predsedniku Partizana, koji insistira da bi što pre trebalo smeniti trenera crno-belih

U Humskoj svađa, prebacivanje odgovornosti i na kraju lupanje vratima!

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković i predsednik Dragan Đurić žučno su se raspravljali na sednici koju je sportski direktor u besu napustio, nakon što je sve počelo neformalnim razgovorom u kom je Đurić rekao da bi trenera Vladimira Vermezovića trebalo što pre smeniti-

Prema "Informeru", Tumbaković se na sednici Sekreterijata kluba u sredu zamalo potukao sa predsednikom kluba?!

Kada je Đurić rekao da bi trebalo Vermezovića što pre smeniti sa klupe, direktor je na to samo odsečno rekao da se o tome isključivo on pita i da trener ostaje na klupi do kraja sezone. Potom je potpredsednik Mile Jovičić prebacio Tumbakoviću da je doveo loša pojačanja u zimskom prelaznom roku i da je zo uzrok loših rezultata, ali bivši trener je odgovor adresirao na predsednika.

- Da li ćeš, ti, Đuriću, nekad u lice da mi kažeš šta misliš ili ćeš uvek ovako preko drugih da me prozivaš? Svi znamo da si ti doveo više igrača u poslednjih godinu dana nego ja!

Tako je počela rasprava kada je predloženo da se fudbalerima drastično smanje godišnje plate, nekima i do 50 odsto. Naredna tačka u dnevnom redu trebalo je da bude smanjenje plata Vermezoviću i Tumbakoviću. Poslednja stavka trebalo je da bude razmatranje otkaza treneru uz adekvatno obeštećenje, navodi "Informer".

Do toga nije došlo jer se već kod igračkog kadra intenzivirala žučna rasprava.

- Ti si Đuriću dovodio te igrače, pregovarao sa njima i dao im plate.

- Nije tačno. Koje sam ja igrače doveo? To su tvoja pojačanja!

-Svi znamo koji su igrači dovedeni i pre nego što sam postao direktor. I ti i ja i svi ovde, znamo ko je sa njima pregovarao. Zašto ne obezbedite novac za plate igrača? Gde je budžet za pojačanja, zašto mi ne omogućite da dovedemo nekog fudbalera kog bismo posle mogli da prodamo? - rekao je Tumbaković sa vrata, odakle je poručio da se više neće vraćati.

"Informer" još navodi da je i telefonski razgovor u sredu uveče između sportskog direktora i predsednika bio žučan i sa uvredama na obe strane.

Tumbaković se ipak u četvrtak pojavio na poslu, a povodom cele situacije se nije oglasio niko iz kluba. Čak ni Dragan Đurić, koji je već neko vreme u medijskoj ilegali.

(Telegraf.rs/Informer)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA