SPRDNJA! Da li su Ibra i Bekam potpisali lažne fotke sa razgolićenim likovima? (VIDEO)

 
  • 0

Fudbaleri PSŽ dobili su od italijanskih novinara fotografije na kojima je trebalo da se potpišu... I na kojima su u kontroverznim pozama...

Fudbaleri moraju da se naviknu na cenu slave - na oduševljene navijače koji sanjaju o momentu da od onih kojima se dive uzmu makar autogram.

Oni koji sa obožavaocima imaju dobar odnos i žele da im izađu susret sa svojim potpisom često uđu u rutinu potpisivanja da više ni ne gledaju šta potpisuju.

Upravo taj nedostatak pažnje kod fudbalskih zvezda testirala je jedna italijanska televizija, a u svoj simpatičan "eksperiment" uključila je prvotimce francuskog Pari Sen Žermena.

Mete: Havijer Pastore, Marko Verati, Dejvid Bekam i Zlatan Ibrahimović. Njih četvorica dobili su fotografije na kojima su u kontroverznim pozama sa razgolićenim muškarcima! Naravno, u pitanju je foto-montaža.

Pastore je odmah uvideo o čemu se radi i nasmejan je potpisao fotku. Verati se zgranuo i uz komentar "kakvo je ovo sr..." odbio da da autogram. Oko Bekama je bila gungula, a on je svoj potpis stavio kao da je dobio prazno parče papira.

I na kraju, Ibrahimović je odmah primetio da je u pitanju sprdnja, i nastavio je dalje svojim putem sa novinarom koji je nastavio da se šali s njim.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA