SA SVIH STRANA POTVRDE: Murinjo traži novi klub!

 
  • 0

Izjave predsednika nižerazrednog španskog kluba Kaniljasa, tima za koji igra sin trenera Reala, potvrđuju priče da Portugalac na kraju sezone odlazi iz Madrida

Izgleda da je Žoze Murinjo napokon rekao zbogom Madridu! Prema rečima Manuela Alvareza predsednika Kaniljasa, kluba za koji igra Murinjov sin, Portugalac će na kraju sezone i definitivno napustiti Španiju.

- Murinjo nam je rekao da sledeće godine neće dolaziti da razgovara sa našim trenerima jer više neće biti tu – rekao je Alvarez, a zatim dodao:

- Da li je bio ozbiljan ili se samo šalio, to vam ne mogu reći sa sigurnošću. Ali jednu stvar znam. Ako Murinjo ode, to će biti veliki gubitak za španski fudbal. Nadam se da će ga predsednik Reala Florentino Perez privoleti da ostane.

Murinjo je poznat kao ''verni poštovalac'' Kaniljasa. Ove godine je čak propustio i dodelu "Zlatne lopte'' kako bi gledao sinov trening. Skoro svake godine donirao je približno 10.000 evra za razvoj kluba koji je osnovan 1961. godine i čiji seniorski tim igra na stadionu kapaciteta od 3.500 ljudi.

Portugalac je, ove sezone, skoro stalno posećivao trenera Kaniljasa i razgovarao sa njima kako bi unapredio njihovo znanje i pomogao klubu.

- Čak i ako više ne bude ovde, sa oduševljenjem ćemo ga čekati da ponovo ''porazgovara'' sa nama. Što se nas tiče, on će uvek biti trener broj jedan - istakao je Alvarez.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA