Majstorije Nejmara + najbolji gol vikenda + najgori penal u istoriji (VIDEO)

 
  • 0

Brazilac postigao sva četiri gola u pobedi Santosa i to za samo 43 minuta* Sjajan "suvi list" u danskoj ligi i očajno, ali i začuđujuće lože izveden penal u A3 brazilskoj paulista ligi

Ljudi se, prema raznim istraživanjima, vrlo kratko zadržavaju na tekstovima na internetu.

Mi smo, kako vam ne bi oduzimali vreme, i da vas ne davimo sa tri teksta, odlučili da vam neke od najzanimljivijih fudbalskih momenata iz prethodnog vikenda izložimo na tacni u ovom jednom tekstu.

Momak koji u poslednje vreme privlači najviše pažnje je svakako Brazilac Nejmar. Ovog puta je uradio nešto što je zaista neverovatno. On je u pobedi svog Santosa nad Uniao Barbarenseom od 4:0 bio strelac sva četiri gola.

Međutim, ni to nije sve, jer je on sve te golove postizao u razmaku od samo 43 minuta. Bio je strelac redom, u 8, 27, 46. i 51. minutu.

Drugi sjajan gol je delo igrača Esbjerga Jusufa Tutoua. On je na briljanatan način uhvatio takozvani "suvi list" na utakmici protiv Randersa koji je njegov tima pobedio sa 4:0 u 27. kolu danskog prvenstva.

U zemlji sa Jilanda se već govori kako bi gol 21-godišnjeg Danca mogao da bude i gol godine u toj državi.

Poslednji kojeg smo morali da uvrstimo u ovu grupu je vezista Rio Preta, Pilo, ekipe koja se takmiči u brazilskoj Paulista ligi A3.

On je na utakmici protiv Votuporanguensea (jeste da je utakmica bila pre više od 10 dana, ali moramo da vam pokažemo) dobio šansu da svojoj ekipi donese ubedljivu prednost od 2:0, ali je promašio penal na zaista čudan način. Kada se zaleteo na loptu, kao da je jednom nogom uspeo da ukliza ispod lopte, podigne je i onda promaši drugom... Vrlo, vrlo čudno. Svaka mu čast za ovo!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA