Poznati igrali košarku za Tijanu

 
  • 0

Tim poznatih, predvođen kapitenom Bogdanom Obradovićem, činili su Milan Kalinić, Gru, Marko Bulat, Vlada Vukasnović, Andrej Kulundžić, Marko Luis Marakuja, Marko Đurovski, Bane MVP, Luka Tešanović i Dario Cirić

Humanitarna košarkaška utakmica za Tijanu Ognjanović, u organizaciji KK Cerak, odigrana je u nedelju u prepunoj sali Osnovne škole "Ujedinjene nacije ". Poznati su igrali košarku protiv trenera KK Cerak.

U fantastičnoj atmosferi, uz navijačke pesme, poznati su pobedili rezultatom 56:55. Publika je uživala u fer-plej igri i dobroj zabavi.

Tim poznatih, predvođen kapitenom Bogdanom Obradovićem, činili su Milan Kalinić, Gru, Marko Bulat, Vlada Vukasnović, Andrej Kulundžić, Marko Luis Marakuja, Marko Đurovski, Bane MVP, Luka Tešanović i Dario Cirić.

Trener ekipe KK Cerak bio je košarkaš Crvene zvezde De Markus Nelson, a trener poznatih Marko Nikolovski, portparol FK Crvena zvezda.

Košarkaš Predrag Samardžski i fudbaler Ognjen Ožegović su na vrlo duhovit način činili sudijski tim.Voditelji programa bili su Miljan Milićević sa TV Prva i Dejan Kontić sa Radija S. U pauzma su publiku zabavljale čirlidersice OŠ "Ivo Andrić", koju Tijana pohađa.

Cela Srbija uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za osmogodišnju Tijanu Ognjanović, koja je otputovala u Hjuston. Pomoć je i dalje neophodna. Akcije prikupljanja pomoći treba da se nastave, ali ne samo za Tijanu nego i za drugu bolesnu decu.

U Srbiji ne postoji tačan podatak koliko ljudi čeka na transplantaciju, ali prema nezvaničnim podacima, svake godine je za oko 70 osoba potrebna transplantacija srca. Nadamo se da će ovakve i slične akcije postati deo svakodnevnice.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA