"Evroliga je kurva!" Grci napali Beloševića!

 
  • 0

Zbog poraza od Barselone u prvom meču četvrtfinala Evrolige, čelnici Panatinaikosa traže da se ispitaju sudijski bankovni računi

Iako je u četvrtak na programu drugi meč četvrtfinalne serije Evrolige između Barselone i Panatinaikosa, Grci nikako da prebole poraz iz prvog meča. Direktno optužuju sudijsku trojku na čelu sa Srbinom Ilijom Beloševićem i čelnicima Evrolige, koje su optužili da svesno dozvoljavaju krađu PAO-a i guranje Barselone na fajnal-for.

Čelni ljudi Panatinaikosa ne mogu da prihvate nekoliko "svesnih" grešaka na strani njihovog tima, naročito faul u poslednjim sekundama nad Džejmsom Gistom, kada nije dosuđen nameran faul Barseloninog Volasa pod košem Katalonaca.

- Ovde nešto smrdi! Tražim od odgovornih da provere bankovne račune sudija - rekao je Dimitris Janakopulos, presednik Panatinaikosa.

"Prasina nea", list koji je okrenut pretežnom zelenom delu Atine, izašao je sa zanimljiv naslovom u sredu ujutru − "Kurva Evroliga"!

Da je ovakva reakcija itekako pogodila Evroligu, najbolje svedoči pismo prvog čoveka Evrolige Đordija Bartomeua vicešampionu Grčke, u kome Grcima sugeriše da prestanu sa dizanjem tenzija, kako bi se izbegli mogući incidenti, naročito kada se serija bude preselila u Atinu.

Barselona i Panatinaikos seriju nastavljaju u četvrtak, od 20:45 časova. Na fajnal-for u London otići će ekipa koja prva dođe do tri pobede.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA