Treneru Galatasaraja suspenzija od 10 utakmica?

 
  • 0

Fatih Terim je na meču njegovog tima sa Mersinom besno lupio loptom o zemlju, zbog čega je dobio crveni karton, a potom je pokušao da se fizički obračuna sa arbitrom

Trener fudbalera Galatasaraja Fatih Terim suočen je sa oštrom kaznom zbog vređanja sudije na prvenstvenoj utakmici protiv Mersina u subotu, preneli su turski mediji.

Incident se dogodio pri vođstvu gostiju od 1:0, u trenutku kada je sudija isključio igrača Galatasaraja Nunkea. Nezadovoljan tom odlukom i dosuđenim prekršajem za Mersin, Terim je besno lupio loptom o zemlju, zbog čega je dobio crveni karton, a potom je pokušao da se fizički obračuna sa arbitrom.

Igrači i članovi stručnog štaba pokušali su da smire poznatog stručnjaka, sprečivši veći incident, a Terim je napustio teren uz bujicu uvreda na račun sudije.

Mediji tvrde da bi nekadašnji selektor nacionalnog tima mogao da zaradi suspenziju od čak 10 utakmica.

- Naravno da ponekad pogrešim, već 40 godina sam u turskom fudbalu. Dao sam svoj život Galatasaraju i smatram da bi sudije trebalo da imaju malo vi[e poštovanja prema meni - rekao je Terim.

Galatasaraj je do kraja utakmice preokrenuo rezultat sa deset igrača i pobedio ekipu Mersina sa 3:1, uz dva pogotka Didijea Drogbe.

Aktuelni turski šampion učvrstio je vođstvo na tabeli i na korak je od odbrane titule.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA