BRAVO: Ivana Maksimović bronzana u Južnoj Koreji!

 
  • 0

Na svetskom kupu u Čangvonu, vecešampionka iz Londona je u konkurenciji vazdušna puška zauzela treće mesto, dok je Andrea Arsović u kvalifikacijama ostvarila novi svetski rekord

Naši strelci nastavljaju da haraju svetom i da osvajaju medalje!

Ivana Maksimović još jednom je pokazala kako se puca.

Pored Ivanine bronze, i Andrea Arsović je takođe ostvarila sjajan rezultat, postavivši novi Svetski rekord u vazdušnoj pušci na Svetskom kupu u Južnoj Koreji.

Maksimovićeva je ostvarila rezultat od 185,6 krugova u disciplini 10 metara vazdušna puška, a Andrea je posle rekorda u kalifikacijama, nažalost, mnogo slabije gađala u finalu, te je zauzela sedmo mesto sa 101,6 krugova.

U konkurenciji vazdušna puška su se, takođe, u finale plasirale i Jasna Šekarić i Zorana Arunović.

Šekarićeva je završila osma, dok je Zorani nedostajao bod za borbu za medalju, pa je na kraju bila peta

Iako je peto mesto visok plasman, Arunovićeva nije zadovoljna ovim rezultatom.

Na Svetskom kupu u streljaštvu, koje se održava u Čangvonu (Južna Koreja, od 2. do 9. aprila), Srbiju predstavljaju upravo Ivana Maksimović, Andrea Arsović  i Nemanja Mirosavljev (puška) i Zorana Arunović, Jasna Šekarić, Bobana Veličković, Damir Mikec i Andrija Zlatić (pištolj).

Olimpijska vicešampionka iz Londona Ivana Maksimović na prvi Svetski kup u sezoni otputovala je kao drugoplasirana na svetskoj rang-listi Međuanarodne federacije sportskog streljaštva (ISSF) u disciplini MK puška 3 puta 20 metaka.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA