DEJVIS KUP: Nole i Izner na samom startu! (FOTO)

 
  • 2

Drugi singl meč u nastavku programa u petak igraju Viktor Troicki i Sem Kveri, dok je u subotu na programu dubl Nenad Zimonjić/Ilija Bozoljac – Braća Brajan

Novak Đoković će protiv Džona Iznera u petak od 21.30 po našem vremenu otvoriti susret Srbija-SAD u drugom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, određeno je žrebom u Bojsiju.

Drugi singl meč u nastavku programa u petak igraju Viktor Troicki i Sem Kveri. U subotu je na programu dubl Nenad Zimonjić/Ilija Bozoljac – Braća Brajan od 21 sat. U nedelju se igraju preostala dva singl meča, a prvi će na teren izaći Đoković i Kveri od 20 sati, i ako bude potrebe, Izner i Troicki.

- Žreb je hteo da ja budem prvi, što meni odgovara. I spremao sam se za prvi meč sa Iznerom. Biće teško i neizvesnost je velika, pogotovo što oni žele revanš za poraz iz Beograda - izjavio je kratko Đoković odmah posle žrebanja.

Srbija je jedna od tri reprezentacije koja ima pozitivan skor u mečevima protiv SAD.

- Dobro smo radili. Ovde smo od subote i navikli smo se na uslove u areni. Ovo će biti veoma veliki izazov i radujemo mu se. Srbija je tim za poštovanje, a ako želimo pobedu,  moraćemo da damo sve od sebe - rekao je selektor američke Dejvis kup reprezentacije Džim Kurijer.

Žreb za četvrtfinalne mečeve između Dejvis kup reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država obavljeno je na istorijskom mestu.

Nole i drugovi su saznali po kom redosledu će se suprotstaviti Amerikancima na mestu gde je nekada bila glavna železnička stanica. Bojsi više nema prugu, a ovuda je voz poslednji put prošao 1997. godine.

Reprezentacija Srbije u sastavu Novak Ðoković, Viktor Troicki, Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić igraće za plasman u polufinale Dejvis kupa.

(Dejan Ješić, Izveštač Telegrafa iz Bojsija/sponzor puta: www.aerogaga.com)

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadranka Sipos

    5. april 2013 | 18:22

    Nije sto su nasi,ali su bolji a nadasve lepsi!!!

  • juriš

    4. april 2013 | 23:26

    Ajde, pobjedite SAD! Hrvati su ih razbili 3 puta, vi do sada samo jednom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA