TERZIĆ: Karadžiću, pa je l' odgovoran sekretar vodovoda?!

 
  • 4

Prvi čovek OFK Beograda odgovorio na saopštenje predsednika Fudbalskog saveza Srbije

Zvezdan Terzić odgovorio je na saopštenje Tomislava Karadžića, predsednika Fudbalskog Saveza Srbije u kojem je on odbio polemiku "sa čovekom koji je sudski procesuiran zbog navodnih malverzacija u fudbalu".

- Tomislav Karadžić je ponovo promašio temu, on ništa ne razume - izjavio je Terzić za B92.

- Očigledno je biologija učinila svoje. Nije ovde tema lik i delo Zvezdana Terzića, već jadno i bedno stanje srpskog fudbala. Kao član Skupštine FSS-a imam i pravo i obavezu da iznesem svoj stav, ne samo na samoj skupštini, već u svakoj prilici. Ali ko zna, možda Karadžić smatra da je za stanje u fudbalu odgovoran sekretar vodovoda - smatra predsednik OFK Beograda, svojevremeno i prvi čovek FSS-a, koga je na tom mestu nasledio upravo Karadžić.

Terzić se osvrnuo i na komentare u Karadžićevom saopštenju u kojima se pominje sudski postupak.

- Što se tiče sudskog postupka, postoji pretpostavka nevinosti i niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno. To je u nadležnosti suda, koji će utvrditi da li postoji krivica. Očigledno je da Karadžića hvata nervoza i panika, čim se služi ovakvom argumentacijom - ocenio je Zvezdan Terzić.

(Telegraf.rs / Izvor B92)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. april 2013 | 23:17

    Kakva je ovo ljiga od coveka ovaj karadzic znaci nesto najgore sto se moglo desiti srpskom fudbala

  • Miljan

    3. april 2013 | 20:53

    Odakle ovaj terzic na slobodi,unistio je toliko talenata radi novca,jos je i clan fss ,sad posteno da odlezi dozivotnu i da se uzmu sve pare koje je pokrao

  • vukašin

    4. april 2013 | 07:48

    E izgleda da nema , sad će da umešaju i sekretara vodovoda. Znam čoveka taj je kriv za sve. On nam je upropastio fudbal , taj nas je zajebao , nemojte Toleta pa on je tako sladak i lep kao crvenkapa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA