RONALDO: Nejmar ne treba da ostaje u Brazilu!

 
  • 0

- Idealno bi bilo da promeni sredinu pre Svetskog prvenstva 2014, jer bi onda zrelije i iskusnije predvodio nacionalni tim - rekao je legendarni Brazilac

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo poručio je danas napadaču Santosa Nejmaru da ozbiljno razmotri prelazak u neki evropski klub ukoliko želi da još više napreduje i postane najbolji igrač na svetu.

- Nejmar je bez sumnje odličan fudbaler, ali postaće jedan od najboljih tek kada odluči da se preseli u Evropu. Previše je talentovan da bi ostao u Brazilu. Idealno bi bilo da promeni sredinu pre Svetskog prvenstva 2014, jer bi onda zrelije i iskusnije predvodio nacionalni tim - rekao je Ronaldo.

Nejmar ima 21 godinu i ponikao je u Santosu, za koji je odigrao 209 utakmica i postigao 129 golova, dok je za reprezentaciju Brazila 17 puta bio strelac na 30 nastupa.

Ugovor sa Santosom Nejmaru ističe 2014. godine, a kao najozbiljniji kandidati da ga dovedu u svoje redove spominju se Barselona i Bajern.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA