IBRA PROMENIO PLOČU: Mesi je najbolji, "Zlatnu loptu" treba nazvati po njemu!

 
  • 2

Šveđanin, za razliku od nekih ranijih izjava, govorio u superlativima o fenomenalnom Argentincu, a Barselonu nazvao najboljim timom svih vremena

Prva zvezda Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović pred meč sa Barselonom u četvrtfinalu Lige šampiona izneo je puno pohvala na račun Lionela Mesija, najboljeg svetskog fudbalera, što je u priličnom kontrastu sa nekim njegovim ranijim izjavama.

- Mesi je trenutno najbolji svetski fudbaler. Osvojio je četiri Zlatne lopte zaredom i tu nagradu trebalo bi da preimenuju i nazovu je Mesi - izjavio je Šveđanin u polušaljivom tonu.

- Međutim, ne znam da li je on najbolji igrač uopšte. Teško je reći. Videćemo kako će završiti karijeru - ocenio je Ibrahimović, pa potom krenuo sa hvalospevima Barseloni:

- Oni su najbolji tim svih vremena. Pokušaćemo da nađemo rešenja. Daću sve od sebe, pa ćemo videti šta će biti - rekao je Ibrahimović.

Novinari su istakli Zlatanove nedavne odlične partije, ali on nije bio voljan da sebi pripiše zasluge.

- Hvala saigračima što su mi omogućili da odigram tako dobro. Mi smo tim, biti broj 1 nije mnogo važno - zaključio je fudbaler PSŽ-a.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    2. april 2013 | 03:38

    Ovo se sada ispravlja za ono sto je rekao. Da nebi bilo posle SRECA STO IH JE POBEDILA BARSA.

  • BgPetar

    2. april 2013 | 00:27

    Ne treba mi Ibrahimovic da bi znao ko je najbolji fudbaler svij vremena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA