Suares se neće izviniti Evri

 
  • 0

Tek što se vratio na teren, problematični Urugvajac opet pravi probleme, FA jeupozorio dva fudbalera da moraju da se rukuju uoči početka meča

Napadač Liverpula Luis Suares ponovio je da nema nameru da se izvinjava Patrisu Evri zbog uvrede na rasnoj osnovi koja ga je koštala osam mečeva suspenzije.

Urugvajac je odslužio kaznu i vratio se na teren u ponedeljak, kad su "crveni" igrali protiv Totenhema, a u subotu će se naći oči u oči s francuskim fudbalerom, jer je na programu derbi Premijer lige Mančester junajted – Liverpul.

- Znam šta sam uradio, a postoji fudbalski zakon koji kaže da ono što se desi na terenu tu treba i da ostane. To je kraj priče - rekao je Urugvajac a prenosi tabloid "San".

- Znam da će biti napeto protiv Junajteda i da ću se suočiti s Evrom, ali već sam navikao da mi navijači zvižde. U tim trenucima ja ću zaboraviti šta se dogodilo, iako će Junajtedovi navijači učiniti sve da se osećam neugodno. Ali, moram im reći, svojim negodovanjem samo će me još više motivisati - poručio je Suares.

Engleski Fa je u saopštenju zatražio od dva fudbalera da se rukuju uoči početka meča na "Teatru snova".

Tek što se vratio na teren, Urugvajac se našao na udaru ostrvskih medija jer je po ulasku u igru protiv Totenhema, čini se namerno, nogom u stomak udario vezistu pevaca Skota Parkera, za šta je kažnjen samo žutim kartonom.

Napadima na Suaresa pridružili su se i bivši i sadašnji fudbaleri Mančester junajteda.

- Neverovatno da sudija nije video ovaj udarac u stomak. Trebalo je da dobije crveni karton – napisao je na svom Tviteru napadač "đavola" Vejn Runi, a njim se slaže i bivši saigrač Gari Nevil, koji je sada komentator "Skaja".

- Suares je mnogo srećan. Sudija je trebalo da mu pokaže put u svlačionicu – rekao je Nevil.

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA