Da li je bomba sa 40 metara Fokoba preporučila Zvezdi? (VIDEO)

 
  • 0

Dok je Sa Pinto ubeđivao čelnike Zvezde da obrate pažnju na mladog štopera iz Kameruna, ovaj je postigao prelep gol protiv Totenhema

Novi trener fudbalara Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto predložio je Upravi kluba da u junu dovede Fabrisa Fokoba iz njegovog bivšeg kluba Sportinga.

Kamerunac se, deluje neverovatno, u istom danu kada ga je preopručio bivši trener, nametnuo kao pravi tobdžija. Postigao je gol sa 40 metara!

Iako mu je zadatak da zaustavlja protivničke napadače, 19-godišnji štoper je na utakmici Lige šampiona za mlađe kategorije ("NextGen Series") postigao neverovatan gol protiv Totenhema (5:3).

- To je bio prelep gol, ali najvažnije je da smo pobedili. Moj gol je pomogao da pobedimo i ja sam stvarno srećan zbog toga. Bio sam vrlo samouveren i, srećom, lopta je završila u mreži. Ovo je neusmnjivo najlepši gol koji sam postigao - rekao je mladi Kamerunac.

Fokobo je naglasio da bi voleo da postane standardan u prvom timu Sportinga.

- Sjajno se osećam u Sportingu, bilo da sam u B ili prvom timu. Naravno, moj san je da zaslužim mesto u prvom timu, i želim da zahvalim svima na načinu na koji me ovde tretiraju.

Zvezda na poziciji štopera trenutno raspolaže sa Milanom Jovanovićem, Urošem Spajićem, Nikolom Maksimovićem i Jovanom Krnetom.

(B. M.)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA