Zvezda traži hitan sastanak borda ABA lige!

Povod za sastanak je potencijalno otkazivanje organizacije fajnal fora od strane Igokee * “Ovo je samo još jedan u nizu propusta u rukovođenju ligom za koji je odgovoran predsednik lige", kaže direktor "crveno-belih"

  • 1

Direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović zatražio je u ime svog kluba hitan sastanak borda ABA lige zbog najave da će Igokea odustati od organizacije fajnal fora, prenosi "B92".

- Ovo je samo još jedan u nizu propusta u rukovođenju ligom za koji je odgovoran predsednik lige (Radovan Lorbek). Ovako nešto moglo se i očekivati, posle svega što se dogodilo u poslednjih mesec dana - kaže Ristović, i dodaje:

- Pitamo se kada će predsednik ABA lige zakazati Bord Sidra i Bord ABA lige jer smatramo da bi ovi sastanci trebalo da se održe pre odigravanja fajnal fora, ako ga uopšte bude i bilo.

Ristović kaže da su u "čitavoj ovoj ujdurmi" najveći gubitnici Igokea i Crvena zvezda, i dodaje:

- Već nekoliko puta smo upozoravali da neke stvari u upravljačkoj strukturi ABA lige i Sidra moraju da se menjaju, a ovo je još jedan neoborivi dokaz da je došlo vreme za promene - zaključio je direktor Zvezde.

Podsetimo, trener Igokee Dragan Bajić u utorak je poslao pismo upravi kluba od koje traži da se otkaže domaćinstvo jer čelnici Jadranske lige nisu na vreme obavestili taj klub da može da zaigra u Evroligi.

Predsednik košarkaškog kluba Igokea Boris Spasojević rekao je da će odluka o otkazivanju fajnal fora Jadranske lige u Laktašima biti doneta u narednim danima.

(Telegraf.rs / B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica Ristić

    27. mart 2013 | 20:45

    pa fmp je i zakuvao ovo sa jadranskom ligom a sada im kao nešto smeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA