SELIDBA NA "ČIZMU": Milan zapeo da dovede Vidića

 
  • 0

Odličnom defanzivcu ugovor sa "đavolima" ističe sledeće godine, a prema nekim informacijama, Junajted će saslušati sve ponude za srpskog internacionalca, ali ne manje od 12 miliona evra

Italijanski Milan spreman je da u svoje redove dovede Nemanju Vidića, jednog od najboljih defanzivaca u Evropi. Prema informacijama italijanskih medija, "rosoneri" su Srbina stavili na prvo mesto liste želja pojačanja.

Prema izvorima sajta goal.com, u Mančester junajtedu su spremni sa saslušaju ponude za srpskog fudbalera, kome ugovor ističe na kraju sledeće sezone.

Vidić je na "Old trafordu" već sedam godina, ali zbog brojnih povreda u poslednje vreme, u Junajtedu su zabrinuti da li će moći ponovo da zaigra kao u najboljim danima. Srpski fudbaler je ove sezone igrao na samo 18 od 44 utakmice, a među tim mečevima je i revanš sa Realom u osmini finala Lige šampiona.

Zbog činjenice da Vidić ima 31 godinu, menadžer Junajteda Aleks Ferguson bi verovatno bio voljan da ga pusti da ode u slučaju ponude od bar 12 miliona evra.

(Telegraf.rs / goal.com)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA