26:0: Danilović ostaje na čelu KK Partizan!

 
  • 0

Predsednik "crno-belih" Predrag Danilović nastaviće da obavlja tu funkciju pošto je jednoglasno reizabran na novoj Skupštini

Milosrdni monarh nastavlja svoj "teror" na čelu "crno-belog" šampiona Srbije!

U ponedeljak je održana Izborna skupština KK Partizan na kojoj je Predrag Danilović ponovo izabran za predsednika kluba!

Skupština KK Partizan u svom sastavu ima 31 člana, bivše sportiste, trenere i zaposlene, sadašnje sportiste i sportske stručnjake, društvene sportske radnike i predstavnike navijača. Današnjoj skupštini odazvao se veliki broj članova, sednici je prisustvovalo ukupno 26 članova, a sve odluke su donete jednoglasno. 

Izbornoj skupštini je prethodio sastanak Upravnog odbora koji je razmatrao materijale za skupštinu i predložio nekoliko zaključaka: izveštaj o radu za period od 2009. do 2012. godine, izveštaj Nadzornog odbora, završni račun i utvrdio predloge za kadrovska pitanja.

Dugogodišnji predsednik Partizana Predrag Danilović ponovo je izabran na tu funkciju, kao i potpredsednici kluba Živomir Novaković i Andreja Mladenović.

(Telegraf.rs/kkpartizan.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA