Kazna Lavu zbog gaženja Skole po licu (VIDEO)

 
  • 0

NBA može da donese odluku i na osnovu video-snimka, pošto je ružan gest najboljeg košarkaša Minesote promakao sudijama

Najbolji košarkaš Minesote Kevin Lav može da bude kažnjen zbog toga što je na utakmici američke profesionalne NBA lige protiv Hjustona nagazio Argentinca Luisa Skolu po licu. Sudijama je taj ružan gest najefikasnijeg igrača meča (25 poena) promakao, ali disciplinski komitet može da izrekne kaznu i na osnovu video-snimka.

Lav je najpre pokušao da zaustavi Skolu grubim udaranjem po rukama, ali ga je argentinski košarkaš isfintirao i postigao koš. Ipak, nije se održao na nogama. Pao je, a Lav ga je, krećući ka Hjustonovom košu, nagazio patikom po licu. Posle utakmice, u kojoj je Minesota pobedila kod kuće sa 100:91, izjavio je da se to desilo slučajno.

Pre nedelju dana, kada je domaćin bio Hjuston, dvojica krilnih centara takođe su se pokačili. Skola je, spasavajući loptu iz auta, pogodio njom Lava u nezgodno mesto, a ovaj je pao kao da ga je pokosilo zrno. Jedan drugom su se uneli u lice, ali su strasti odmah smirene.

 

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA