IDITE U SVLAČIONICU: Raonić i Conga nisu znali da je kraj meča! (VIDEO)

 
  • 0

Žo Vilfred Conga i Miloš Raonić su prošle noći pokazali šta znači predanost igri i osvajanju poena, ali i koliko semafor znači igračima pri evidenciji rezultata, jer je bez njega malo teže...

Često se događa u fudbalu da, pri punim stadionima, fudbaleri ne čuju sudijski zvižduk i nastave da igraju, šutnu ka golu, pa onda čak i dobiju javnu opomenu.

Ponekad toga ima i u košarci, i još nekim sportovima, ali slična situacija još nije viđena u tenisu, dok na teren zajedno nisu izašli Žo Vilfred Conga i Miloš Raonić.

Njih dvojica su toliko bili fokusirani na svoju igru i osvajanje poena da nisu primetili čak ni da se meč završio!

Semafor na terenu broj dva u Indijan Velsu nije radio, a Raonić je odservirao duplu grešku na meč lopti. Međutim, prošlo je još nekoliko sekundi i sudija je morao ponovo da se oglasi kako bi teniseri shvatili da je meč gotov.

- Sudija je rekao 'gem, set i meč' zaista brzo. Nisam znao da je kraj, mislio sam da gubim sa 5:3 posle toga. Onda sam porazmislio i zaključio da je kraj meča. Zatim sam video da ni Žo ne prilazi mreži i pomislio sam da je ipak 5:3 - rekao je Raonić posle meča.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević: U seriji smo teških utakmica, Železničar dobra i nadahnuta ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA