Fudbaler Valenijsana proveo više od jednog dana u "zaleđenom" automobilu! (FOTO)

 
  • 0

Metju Dosevi je sa svojim bratom ostao zaglavljen na auto-putu zbog snega, kod sebe je imao samo flašicu vode i jedan keks, a kaže da mu je njateže palo da sluša prenos Lige šampiona na radiju

Fudbaleri u današnje vreme zarađuju ogroman novac! Opet to napominjemo, iako smo nekoliko puta pisali o tome, jer je rašireno mišljenje u svetu da oni zbog svojih basnoslovnih primanja nemaju egzistencijalnih i uobičajenih problema kao obični smrtnici.

Međutim, nije tako. To nam je pokazao igrač francuskog prvoligaša Valensijana Metju Dosevi.

Dosevi je sa svojim bratom Tomasom, koji inače igra na Tajlandu, proveo čak 27 časova zaključan u automobilu na auto-putu kada su krenuli iz Pariza za Valensijan!

Očajno i snežno vreme blokiralo je saobraćaj, pa nisu mogli ni da se pomere, a da im stvar bude još teža, ispred njih se dogodio i lančani sudar, pa su morali da ostanu u automobilu. Usred nedođije, pošto je najbliža kuća od tog mesta bila udaljena sedam kilometara, a najbliža benzinska pumpa 15 kilometara.

A onda na scenu stupa i Marfi sa svojim zakonom, pošto ih je zadesio jedan maler – zaledile su im se brave ne automobilu i ostali su zaključani!

Braća Dosevi su vreme prekratili slušajući muziku, razgovarajući, a „najbolji prijatelj“ im je bio Tviter preko koga su slali informacije i obaveštavali da su dobro.

- Dobro smo, ali šta je sa starijim osobama, nekima kojima su potrebni lekovi ili onima sa decom? Strašno... - poručio je Metju Dosevi preko Tvitera.

On je istakao i da im je najviše smetalo to što su propustili da gledaju okršaj Barselone i Milana na televiziji.

- Liga šampiona na radiju... Užasno!!! - žalio se Dosevi.

Tek posle 27 časova, put je raskrčen, a oni su stigli u Valensijan... Zbog izmorenosti i iscrpljenosti organizma (nisu imali šta da jedu i piju ništa osim jednog keksa i flašice vode), Dosevi je pošteđen jednog dana treninga u Valensijanu.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA