Dobio 50 hiljada funti posle gola Đordija Albe!

 
  • 0

Neimenovani kladiončar uplatio je pet funti i odigrao tačne rezultate pobeda Reala, Dortmunda i Barselone i remi PSŽ-a i Valensije

Fudbaleri Barselone su na sebi svojstven način eliminisali Milan iz Lige šampiona na "Nou kampu" - fenomenalna partija dvostrukog strelca Lea Mesija, plus golovi Davida Vilje i Žordija Albe doneli su radost Kataloncima, ali i kladioničarima koji su verovali da će se Barsa revanširati za poraz sa "San Sira".

Žordi Alba je, ipak, u zaustavnom vremenu doneo najveću radost jednom kladioničaru koji je odigrao tačan rezultat 4:0 u Barseloni, što mu je bio ključni pogodak da uzme skoro pedeset hiljada funti!

Naime, neimenovani srećnik je posle prvih mečeva osmine finala uplatio pet funti na konačane rezultate svih revanš utakmica, koje uopšte nije bilo lako predvideti.

Za pobedu Dortmunda u gostima nad Šahtjorom sa 3:0, kvota je bila 12, dok je za pobedu sa 2:1 madridskog Reala na "Old trafordu" nad Mančester junajtedom postavljena kvota 8. Potom je kladioničar odigrao na remi PSŽ-a i Valensije 1:1, što je rezultat procenjen za kvotu 5,5, i konačno debakl Milana od Barse, za koji je kvota bila 5.

Ovaj vrlo iskusni, ili ako vam je volja, veoma srećni kladioničar je tako u svoj džep stavio okruglo 49.432,50 funti.

(Telegraf)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA