NOLE BRAZILAC: Bos pikao fudbal posle pobede nad Dmitrovim! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Najbolji teniser sveta priznao je da nije bio lep meč za gledanje protiv Bugarina u Indijan Velsu, a onda se na svojevrsan način opustio sa članovima svog tima

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković priznao je da meč trećeg kola protiv Gregora Dmitrova nije bio lep za gledanje i da ga je započeo izuzetno sporo.

Posle pobede nad Bugarinom sa 7:6, 6:1, koga porede sa Rodžerom Federerom, Nole se opustio tako što je sa članovima svog tima igrao fudbal.

Svetski broj jedan je meč počeo neočekivano loše, pogotovo ako se pogleda da je za šest gemova već imao 13 grešaka.

- Bio sam loš na startu meča, što nisam očekivao niti želeo. Nisam ništa posebno uradio kako bih se vratio u meč, on mi je dao šansu za povratak sa četiri duple greške kada je servirao za set. Pokušao sam da odigram dobro, osvojio sam taj-brejk i onda sam igrao kako treba u drugom setu - izjavio je Đoković posle pobede.

- Ovo nije bio baš lep meč za gledanje. Bilo je mnogo neiznuđenih grešaka, obojica smo delovali prilično lenjo na terenu. Pokušavao sam da ostanem pozitivan i miran, da čekam svoje šanse, i mislim da je to najveći plus s ovog meča - rekao je prvi teniser sveta, i prokomentarisao igru Dmitrova:

- Očigledno je da mu je potrebno iskustvo. Mora konstantno da beleži dobre rezultate na svim podlogama kako bi postao vrhunski teniser.

Na konferenciji za novinare, Đoković je otkrio da u poslednje vreme najviše radi na unapređenju servisa i na češćim izlascima na mrežu.

U osmini finala, Đoković će igrati protiv Sema Kverija, s kojim ima pozitivan skor 4:1. Doduše, Amerikanac je slavio na poslednjem meču u Parizu.

- Pobedio sam ga u nekoliko mečeva, on je slavio prošli put u dvorani. Ipak, tamo su drugačiji uslovi. Videćemo šta će sada biti. Igraćemo pred njegovom publikom, on ima odličan servis i voli da igra na velikoj sceni - zaključio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA