VILJA: Nebitan je protivnik u četvrtfinalu! MILAN: Razočaravajuće...

 
  • 1

David Vilja je dočekao šansu da se nađe u prvoj postavi ove sezone, postigao možda i ključni gol protiv Milana u pobedi od 4:0 za plasman u četvrtfinale Lige šampiona, a trijumf na "Nou Kampu" posvetio je navijačima

Još jednom je Barselona pokazala kako se igra fudbal i kako je za njih poraz od 2:0 bukvalno ništa. Milan su pobedili kao od šale i zasluženo se plasirali među osam najboljih ekipa Evrope.

"Tika-taka" se opet igrala na "Nou Kampu", gde je Barselona demonstrirala silu i pobedila sa 4:0 sedmostrukog šampiona Evrope, a David Vilja je postigao možda i odlučujući pogodak koji je odredio smer utakmice.

- Navijači su stalno bili uz nas, uvek verovali u nas, znali su da možemo, na kraju smo uspeli i njima poklanjamo ovaj uspeh. Kada vam se dogodi ovakvo veče, sve loše pre toga pada u zaborav. Nakon ove predstave, ne zanima nas koga ćemo dobiti u četvrtfinalu - samouvereno je poručio Vilja.

- Barselona je igrala sjajno, pogotovo prvih pola sata. Tada smo imali problema u prenosu lopte, i napravili smo dosta grešaka. Od prolaska su nas delili centimetri. Da je Niang postigao gol, sve bi bilo drugačije - izjavio je trener Milana Masimilijano Alegri.

- Ovo je razočaravajuć poraz. Igrači su dali sve od sebe kako bi napravili rezultat. Bilo je teško protiv Barselone, ipak do samog kraja mogli smo da se nadamo prolasku. Ovaj tim treba da se razvija. Imali smo pet igrača koji su prvi put igrali Ligu šampiona. Ovo je korisno iskustvo za njih - dodao je Alegri.

- Nismo bili dorasli večeras i san je prekinut. Nismo igrali kako treba i od početka smo patili. Ovo nam je lekcija koju bi rado izbegli da smo mogli i samo se nadam da će nam koristiti u budućnosti. Sada možemo da se fokusiramo na Seriju A, pošto nećemo imati pritisak Lige šampiona - rekao je kapiten Milana i direktni krivac za drugi gol Mesija Masimo Ambrozini.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zox

    13. mart 2013 | 09:23

    Baš je smešno kada čitam jučerašnje komentare i ove sada posle ubedljive Barselone! Juče nije bilo novina koje nisu najstrašnije vikali kako od igre Barse nema ničega vise a hvalili Milan do neba...a baš ispratite danas! Što su mediji čudo :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA