DIUF KAO BEKAM: Golčina sa preko 60 metara! (VIDEO)

 
  • 0

Fenomenalan pogodak Moa Diufa sa preko pola terena za pobedu njegovog tima u 88. minutu meča

Nedavno smo pisali o neverovatnom poenu Horasija Sevaljosa, koji je podsetio na 10 godina star poen Rodžera Federera. A sada imamo priliku da pišemo o Mou Diufu, koji podseća na nikog drugog do na Dejvida Bekama!

Mo Diuf je na neverovatan način doneo pobedu Supersport junajtedu protiv Mamelodi Sandaunsa, u okviru Absa južnoafričke Premijer lige.

Senegalski defanzivac je u 88. minutu presekao jednu loptu kod svog kaznenog prostora, napravio nekoliko koraka napred, gurnuo loptu ispred sebe i "lansirao raketu" ka golu Vejna Sandiladsa i postigao neverovatan gol za pobedu svog tima.

- Da budemo iskreni, pobedili smo samo zahvaljujući ovom fenomenalnom golu Diufa, ali prema dešavanjima na terenu, nismo zaslužili - rekao je trener Supersporta, koji nije krio oduševljenje zbog ovog gola.

Upravo ovaj pogodak neverovatno liči na onaj koji je postigao Dejvid Bekam, igrajući tada za Mančester junajted protiv Vimbldona u sezoni 1996/97, kada je sa pola terena zatresao mrežu.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA