MONSTRUOZNI DŽORDAN: Zakucavanje godine! (VIDEO)

 
  • 0

Zakucavanje De Andrea Džordana protiv Detroita izazvalo je brojne rekacije širom sveta, a u centru pažnje je bio Brendon Najt, koji se, inače, srušio pred naletom igrača Klipersa

U noći između nedelje i ponedeljka odigrano je devet NBA utakmica, Majami je pobedio 18 utakmicu zaredom, Oklahoma je u derbiju pobedila Boston, ali je sve palo u drugi plan u odnosu na zakucavanje koje je viđeno na utakmici između LA Klipersa i Detroit Pistonsa.

Sjajni De Andre Džordan je neverovatno zakucao na lob asistenciju Krisa Pola i sjajno kompletirao "alej-up"!

Pred njegovim naletom, pao je bek Pistonsa Brendon Najt, koji je bio kolateralna šteta prilikom Džordanovog zakucavanja, ali je posle meča sjajno odreagovao.

- Kada smo dobili skauting, nije pisalo da Klipersi bacaju lob pasove - napisao je Najt na Tviter profilu.

Ekipu iz Los Anđelesa s pravom zovu "grad lobova", ali najviše zbog zakucavanja Blejka Grifinakoji je na Tviteru takođe bio oduševljen, kao što je bio i na klupi Klipersa prilikom ovog poteza njegovog saigrača.

- Pa, momci i devojke ovo se zove zakucavanje godine. Ovo je najbolje zakucavanje koje sam uživo video - napisao je Grifin.

- De Andre Džordan! Prokletstvo! Zakucavanje godine - napisao je Lebron Džejms.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA