FER-PLEJ IBRA: Pogledajte zašto je Zlatan odbio da izvede slobodnjak (VIDEO)

 
  • 2

Napadač "svetaca" obeležio je meč svog kluba protiv Nansija gestom kakav se retko viđa na evropskim fudbalskim terenima

Utakmicu između Pari Sen Žermena i Nansija obeležio je po mnogo čemu Zlatan Ibrahimović. Sjajni Šveđanin preokrenuo je za tri minuta rezultat i sa dva brza gola doneo je sva tri boda "svecima".

Ipak, više od pogodaka prepričavaće se jedan Ibrin gest, koji nije tako čest na evropskim terenima.

Ekipe, istina, u ogromnom broju slučajeva vraćaju loptu protivnicima kada se ona izbaci u aut zbog povrede nekog na terenu, ali to nije bio slučaj sa Parižanima.

Naime, golman Nansija požalio se na bol, te mu je ukazana pomoć, ali loptu po ubacivanju u teren nisu želeli da mu vrate igrači PSŽ-a.

Imali su priliku za slobodan udarac, koju nisu želeli da propuste, ali je Ibrahimović u duhu pravog sportskog fer-pleja saigračima okrenuo leđa!

Pokazao je igračima Nansija da se pomere i rasformiraju "živi zid", a onda je loptu dobacio golmanu Nansija odbivši da izvede slobodnjak.

Njegov gest izazvao je aplauze na tribinama i zbunjenost na licima saigrača, koji, naravno, nisu smeli ni da mu prigovore.

(Telegraf.rs / Blic)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA