Novak čestitao Osmi mart svim damama!

- Na današnji dan želim da kažem HVALA VAM svima, hvala svim ženama širom sveta na vašoj hrabrosti, na vašim inicijativama, na vašim toplim i ljubaznim osmesima - između ostalog je džentlmenski napisao svetski teniski broj jedan

  • 1

Nole, Nole... Sve te žene vole! A evo i zašto!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ali uglavnom ostavlja lep utisak, dok među ženama važi za velikog kavaljera i džentlmena.

Zna Novak šta je red i šta se ceni, pa je svim ženama čestitao njihov praznik − Osmi mart.

- Divim se damama iz mnogo razloga: moja majka je bila tako strastvena podržavajući me celog života; moja Jelena mi daje snagu i ljubav u svim izazovima sa kojima se suočavam svakog dana; imam sestre i tetke, prijateljice i saradnice − sve divne i kreativne dame!

Na današnji dan želim da kažem HVALA VAM svima, hvala svim ženama širom sveta na vašoj hrabrosti, na vašim inicijativama, na vašim toplim i ljubaznim osmesima, na vašim sjajnim doprinosima u biznisu, ali i u razvoju civilnog društva. Ovaj je svet lepši zbog sinergije koju kreiramo zajedno kao nezavisna i ravnopravna bića!

Na kraju − dajem svu svoju podršku ovogdišnjoj temi Ujedinjenih nacija za 8. mart − Obećanje je obećanje: vreme je za akciju u okončanju nasilja nad ženama - napisao je Nole na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA