DŽAJIĆ: Nema zajedničkog stava o smanjenju plata!

 
  • 0

- Nismo pričali sa fudbalerima, time će se od naredne nedelje baviti Upravni odbor. Slično mislim i za reorganizaciju zaposlenih u Radnoj zajednici. Nismo potezali tu temu, mediji su malo preterali - rekao je predsednik Crvene zvezde

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić opovrgao je medijske navode da se fudbalerima revidiraju ugovori i smanjuju plate.

Iako postoji dug od 44 miliona evra, Džajić je istakao da ne postoji zajednički stav članova Uprave po pitanju plata.

- Proteklih dana imali smo mnogo drugih stvari kojima smo se bavili, tako da ugovore igrača još nismo spominjali. Takođe, danas počinje prvenstvo, pa smo se fokusirali i na sportski deo. Za vikend nas opet čeka važna utakmica i važno je da tu stvari funkcionišu kako treba. Bili sm0 u veoma nezgodnoj situaciji, mnogo problema je trebalo da bude rešeno. Samo smo malo odahnuli, ali to nije kraj. I dalje nas čeka pronalaženje izlaza iz nezgodne situacije.

U razgovoru za "Informer", predsednik kluba sa "Marakane" kaže da su preterane priče o masovnim otkazima u Radnoj zajednici.

- Nema preskakanja niti primenjivanja ad hok rešenja. Potrebno je da radimo jednu po jednu stvar. Nismo zauzeli nikakav stav po pitanju plata igrača i nismo pričali sa njima. Time će se od naredne nedelje baviti Upravni odbor. Takođe, slično mislim i za reorganizaciju zaposlenih u Radnoj zajednici. Nismo potezali tu temu, mediji su malo preterali. Imamo isuviše posla da bismo komentarisali svaku reč koja se pojavi u javnosti. Svi znaju u kakvoj smo situaciji, ništa ne krijemo i o svemu što se bude dešavalo, na vreme ćemo obaveštavati javnost.

Sportski direktor kluba Zoran Stojadinović je nedavno istakao da je stav kluba da se razgovara i sa ostalim igračima i pokuša dogovor o smanjenju plata, jer bolje je da primaju manje a redovno, nego veće plate, koje neće ni dobijati ili će im kasniti.

Sada Stojadinović ističe da se sa fudbalerima nije razgovaralo i da je fokus Uprave na prvenstvu.

- Nismo pričali sa fudbalerima na tu temu. Počinje prvenstvo i na to smo fokusirani. Mnogo nam je važno da ostanu koncentrisani na mečeve, pa ćemo onda pričati i o ugovorima. Uostalom, time će se baviti Upravni odbor, ja se neću uplitati - rekao je sportski direktor.

(Telegraf.rs / Informer)

Video: Ovako je Zvezda "pregazila" Radnički: Šest golova na viđeno na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA