MAJSTOR ZA SVE: Gatuzo igrač, kapiten i trener Siona!

Italijanski internacionalac postavljen na čelo ekipe u kojoj igra i Srbin Dragan Mrđa posle katastrofalnog poraza od Tuna (4:0)

  • 0

Italijanski internacionalac Ðenaro Gatuzo, koji igra u Sionu, izabran je  za novog trenera tog kluba, pošto je dosadašnji menadžer Viktor Munjoz prebačen na nižu funkciju.

- Gatuzo je preuzeo ulogu trenera posle katastrofalnog izdanja tima koji je u nedelju izgubio od Tuna sa 4:0 - kaže se u saopštenju kluba, za koji inače igra i srpski fudbaler Dragan Mrđa.

Kako je navedeno, "klub je kapitenu Gatuzu u potpunosti poverio rukovođenje timom". Gatuzo će debitovati kao trener Siona u sredu u četvrtfinalu Kupa Švajcarske protiv Lozane.

Italijan se prošle godine pridružio Sionu posle 13 sezona provedenih u Milanu.

Kako je istaknuto, Munjoz nije formalno otpušten, ali je napravio "korak nazad" u karijeri i ove nedelje će preuzeti ulogu skauta.

Gatuzo je peti trener na klupi Siona ove sezone, a njegov prethodnik Munjoz proveo je svega mesec i po dana na dužnosti.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA