OPET POGODIO: Birmingem slavi Nikolu Žigića!

 
  • 0

Srpski internacionalac postigao je svoj sedmi ovosezonski pogodak, kojim je doveo svoj tim u vođstvo protiv konkurenta u borbi za opstanak. Do kraja meča Birmingem je uspeo da pogodi još jednom (2:0), a Žigić je ispraćen ovacijama

Nikola Žigić je pažnju na sebe skrenuo zbog "sukoba" sa trenerom Birmingema Lijem Klarkom, ali kad god se u poslednje vreme Nikola pojavi na terenu, on pogodi mrežu. Tako je bilo i ovog vikenda.

"Plavci" su kao gosti u veoma važnom meču u borbi za opstanak savladali Piterboro rezultatom 2:0. On je u 34. minutu doveo svoj tim u vođstvo, pošto je Burk prošao s desne strane i šutirao, njegov udarac odbranio je Olejnik, a na odbijenu loptu natrčao je Žigić i poslao je u mrežu.

To je bio sedmi prvenstveni pogodak srpskog igrača u veoma važnom meču za Birmingem, koji je bio bolji rival tokom celog meča, što je potvrdio i u 80. minutu, kada je Kristofer Burk postavio konačan rezultat.

Žigić je još jednom bio strelac na meču, ali je taj gol poništen zbog ofsajda, a srpski centarfor napustio je teren u 92. minutu.

Prilikom izlaska iz igre nagrađen je gromoglasnim ovacijama gostujuće publike, a zatim se rukovao sa Klarkom i pokazao da su nesuglasice između njih dvojice prošlost.

Birmingem je ovom pobedom došao do 15. pozicije Čempionšipa sa 42 boda.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA