Odloženo i Roma – Inter

 
  • 0

Sneg paralisao i italijansku prestonicu Rim, gde su Lacio i Milan onomad komotno igrali derbi

Sneg je paralisao i Večni grad. Odložena je i utakmica Roma – Inter u 22. kolu italijanskog fudbalskog prvenstva, koja je trebalo da se igra u subotu. Isprva je bila pomerena sa 20,45 časova na 15, ali je definitivna odluka da derbi sačeka lepše dane. Koliko u sredu na Olimpijskom stadionu su se u prethodnom kolu sastali Lacio i prvak Milan (2:0 za domaćina), ali Rim je sada pod velikim snegom.

Ranije danas odložen je meč Čezena – Katanija, koji je trebalo da se igra u subotu u 15 časova. Međutim, na stadionu „Dino Manuci” je metar belog pokrivača.

Sudbina ostalih susreta, koji se igraju u nedelju, nije izvesna, ali daljih otkazivanja još nema. U 12,30 časova igraće Đenova i Lacio, a u 15 časova Palermo – Atalanta, Leče – Bolonja, Novara – Kaljari, Kjevo – Parma, Juventus – Sijena, Fiorentina – Udineze i Milan – Napoli. Ovaj poslednji meč je pomeren iz večernjeg termina (20,45 č), mada je predsednik italijanskog šampiona Adrijano Galijani, čuvši vremensku prognozu, još onomad zahtevao njegovo odlaganje.

U prethodnom kolu zbog snega nisu odigrani susreti Atalanta – Đenova, Parma – Juventus (novi termin 15. februar), Bolonja – Fiorentina (21. februar) i Sijena – Katanija (22. februar). Inter i Palermo su, međutim, vodili bitku na „Đuzepeu Meaci” po zavejanom igralištu i palo je osam golova (4:4).

Prošlog meseca zbog jake kiše u 65. minutu je bio prekinut susret Katanije i Rome pri 1:1. Nastavak je predviđen za 7. februar.

(Telegraf.rs/Foto: Tanjug)

 

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA