VAN BOMEL: Mesi ne bi bio tako dobar u Seriji A!

 
  • 0

- Argentinac je tek prošle godine postigao prvi gol protiv italijanskih ekipa i to nije slučajnost - smatra Holanđanin

Podvig Milana nad Barselonom u prvom meču osmine finala Lige šampiona naveo je fudbalera PSV-a Marka van Bomela da izjavi da se Barsin napadač Leo Mesi ne bi najbolje snašao kada bi igrao u Seriji A.

Van Bomel otkriva da je o toj temi razgovarao prošle godine sa saigračima iz Milana i da se većina složila da bi Mesi bio znatno manje uspešan kada bi prešao u Italiju.

- Tri četvrtine igrača je smatralo da bi Mesi u Italiji postigao 30 ili manje golova u sezoni. I ja sam istog mišljenja. U Italiji je pristup igri drugačiji nego u Španiji. Mesi je tek prošle godine postigao prvi gol protiv italijanskih ekipa i to nije slučajnost - rekao je Van Bomel za holandske medije.

U bledilo Katalonaca na "San Siru" uklopio se i najbolji fudbaler sveta koji je prošle sezone u Primeri postigao neverovatnih 50 golova.

Priliku da razuveri Van Bomela i one koji misli kao on, Mesi će imati 12. marta,kada će Barselona na stadionu "Kamp nou" dočekati Milan.

(Telegraf.rs /Tanjug)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA