UJEDINJUJU SE NAVIJAČI: "Grobari" pozivaju na šetnju protiv navijačkih žrtava!

 
  • 7

Očekuje se da u nedelju zajedno do Hrama Svetog Save zajedno prošetaju "grobari", "delije", "Junajted Forsi", "Taurunum bojsi"...

Da li je na pomolu ujedinjenje navijača bar po nečemu u Srbiji? Trebalo bi, ako se incijativa navijača Partizana pod nazivom "Stop navijačkim žrtvama" "primi" kod svih "ultrasa" koji se zalažu za prestanak tragedija koje navijače u Srbiji pogađaju učestalo poslednjih godina.

"Zabranjeni", koji su oktobra 2011. godine u sukobu sa drugom frakcijom "Alkatraz" izgubili drugara Ivana Perovića, pokrenuli su incijativu koja za početak ima ideju okupljanja svih koji bi da se sa besomučnim nasiljem prestane. Skup je zakazan za nedelju, 24. februar (12 časova), a pozvane su sve navijačke grupe Srbije.

"Bezumlje i kukavičluk pojedinaca koji nisu imali dovoljno hrabrosti da viteški odmere snage samo pesnicama, pa su u obračunima sa rivalskim grupama koristili noževe i pištolje, zavilo je mnoge srpske porodice u crno. Zauvek.

- Poslednji je čas da svi mi koji se osećamo navijačima stanemo na put crnom nizu sakaćenja i ubistava koji će, kao što je uništio živote mladih ljudi i živote njihovih porodica, uništiti i ceo navijački pokret.

- Poslednji je čas da pokažemo svima da navijanje nije ubijanje, sakaćenje i kriminal, već način života, život! Život za klub koji voliš i tribinu kojoj pripadaš!", stoji, između ostalog, u saopštenju i pozivu navijačke grupe "Zabranjenih".

Skup će se održati u parku Manjež sa početkom u 12 časova, odakle će se navijači zaputiti do Hrama Svetog Save, gde će zapaliti sveće svim tragično nastradalim navijačima.

Niko sa sigurnošću ne može najaviti da li će se skup zaista održati.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • luka

    21. februar 2013 | 18:03

    Vavic najvise voli nozeve

  • Jelena

    21. februar 2013 | 18:09

    Nacin zivota? Pa zar je nemoguce ispuniti svoj zivot necim konstruktivnim, lepsim i nekim smislom, a na utakmice ici iz hobija i radi opustanja?

  • Oto Fon Schtuka

    22. februar 2013 | 10:50

    Svaka cast grobari! Jos jednom i uvek najbolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA