Nejmarov crveni karton umalo izazvao tuču! (VIDEO)

 
  • 0

Najbolji igrač Santosa i najtraženiji fudbaler na svetu Nejmar "namerno" je protiv Ponte Prete šutnuo protivničkog igrača u nezgodno mesto zbog čega je dobio crveni karton, a kao posledica svega toga i njegovog pokušaja simuliranja zamalo je izbila i tuča na terenu

- Nejmar mora da se drži dalje od nevolja - prve su reči trenera Santosa Maurisa Ramalja posle crvenog kartona koji je za vikend dobio 21-godišnji najbolji fudbaler tog brazislkog kluba.

U nedelju je Santos igrao protiv Ponte Preta, a u poslednjem minutu prvog poluvremena ostao je bez svog najboljeg igrača, pošto je Nejmar izgleda malo izgubio živce jer je njegov tim tada gubio.

Nejmar je digao nogu malo više nego što treba i sme i pri tome uspeo namerno da šutne protivničkog igrača u međunožje. Posle toga ovaj se okrenuo i krenuo da ga hvata za lice, objašnjavajući mu nešto, ali mu Nejmar nije to dozvolio već mu je sklanjao ruke. Onda su se tu umešali i protivnički igrači, a Nejmar je odgurnut na zemlju.

Na kraju strasti su se malo smirile, a glavni akteri dobili su po crveni karton. Santos je na kraju izgubio meč 3:1, ali bi veći problem mogao da im bude to što bi Nejmar mogao da dobije tri meča suspenzije.

- Bez Nejmara gubimo svoju brzinu, što je naš najveći adut u napadu. Mi mnogo trpimo kada on dobije crveni karton - rekao je Ramaljo.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA