EVERTON ILI ČELSI: Mojes odlučuje na leto!

 
  • 3

Menadžer Evertona Dejvid Mojes rekao je da će odluku o tome da li će ostati na klupi "karamela" doneti na leto ili će se pak upustiti u razgovore sa Abramovičem da preuzme uvek vruću klupu "plavaca"

Menadžer Evertona Dejvid Mojes je, uz Aleksa Fergusona i Arsena Vengera, tener sa najdužim stažom u Premijer ligi. Od kada je Pep Gvardiola i definitivno od leta novi trener Bajerna, upravo je Mojes taj o kome se najviše priča kao o nasledniku Beniteza na klupi Čelsija.

Mojes je rekao da će odluku o tome da li će ostati na klupi "karamela" doneti na leto, pošto 49-godišnjem Škotu ugovor sa ekipom iz Liverpula ističe na kraju ove sezone.

Pričao sam sa predsednikom, želim da vidim koji će biti učinak tima. Hoću da vidim šta ćemo da uradimo u kupovima i ligi, verovatno ću sačekati kraj sezone kako bih doneo odluku. Možete me pitati isto pitanje svake nedelje, ali će svaki put odgovor biti isti - rekao je Mojes.

Sledećeg meseca će biti tačno 11 godina kako je harizmatični stručnjak napustio ekipu Prestona i započeo svoj mandat na "Gudison parku".

Mnogi smatraju njegovu "vladavinu" veoma uspešnom iako za 11 sezona nije osvoji trofej sa ekipom, ali je zato Everton za to vreme stekao određeni renome i fudbalski identitet.

"Karamele" zasad imaju odličnu sezonu. Izgubili su samo četiri meča i sakupili 42 boda iz 26 mečeva. Bore se za ulazak u Ligu šampiona, a danas igraju i meč četvrtfinala FA kupa protiv ekipe Oldama. Ukoliko uspeju da se plasiraju u elitno klupsko takmičenje na kraju sezone, ponoviće uspeh iz sezone 2005/06, kada su debitovali u takmičenju.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YNWA

    17. februar 2013 | 03:44

    magarcine pa odakle je Everton nego iz Liverpula...bolje ne komentarisite nista ako nemate veze s mozgom......

  • Snuki

    16. februar 2013 | 17:46

    "Aloooo, tupane, nije to Liverpul! Napisali su EKIPA iz Liverpula!

  • nostradamus

    16. februar 2013 | 17:05

    Pa nije bre trener Licerpula Mojes sta pisete gluposti telegrafe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA