PRVENSTVO SRBIJE: Španovićeva, Dudaš i Kolašinac nastupaju u Novom Sadu

 
  • 0

Naši najbolji atletičari daće na značaju svojim učešćem u dvoranskom prvenstvu države koje se održava u Hali 1 Novosadskog sajma

Najbolji srpski atletičari Ivana Španović u skoku udalj, desetobojac Mihail Dudaš i bacač kugle Asmir Kolašinac učestvovaće ovog vikenda na prvenstvu Srbije u dvorani u Novom Sadu.

Takmičenje u Hali 1 Novosadskog sajma počinje u 11 časova, a održaće se u trkama na 60 metara, skoku udalj, skoku uvis, skoku motkom, troskoku i bacanju kugle u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Dudaš, koji će učestvovati u trci na 60 prepone, u skoku udalj, u skoku uvis i u bacanju kugle, izjavio je da je spreman za takmičenje, iako je početkom februara doživeo povredu.

- Takve stvari se, nažalost, dešavaju, ali sreća je da povreda nije ozbiljnije prirode. Već posle nedelju dana sam istrčao dva lična rekorda na preponama i ponovio sam lični u skoku s motkom. To je pokazatelj da mi ni fizička a ni mentalna forma nisu opale - rekao je Dudaš.

Takmičenja počinju kvalifikacijama u skoku uvis za seniorke, a završavaju se oko 16 časova finalima u skoku motkom za atletičare i troskokom za atletičarke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA