NEVIL: Ronaldo je čudovište, zlostavljač!

 
  • 0

- On zlostavlja najslabiju kariku odbrane i to čini iz utakmice u utakmicu. Zaslužuje da se svrsta uz bok Mesiju, Maradoni i Peleu - rekao je nekadašnji kapiten Mančester junajteda

Bivši kapiten fudbalera Mančester junajteda Geri Nevil i jedno vreme saigrač Kristijana Ronalda priznaje da je zbog Portugalca promenio percepciju gledanja na fudbal...

- Ronaldo je zlostavljač! On zlostavlja najslabiju kariku odbrane i to čini iz utakmice u utakmicu. Promenio je moju percepciju igre u Junajtedu. Pre njegovog dolaska igrali smo s četvoricom u vezi. Dejvid Bekam i ja čuvali smo jedan drugom leđa kad god smo mogli. No, Ronaldo je menjao pozicije iz minuta u minut! Ser Aleks Ferguson je tražio od njega da bude na desnoj strani, ali on bi završavao na levoj. To je bilo nečuveno. Sam je određivao poziciju na travi, u zavisnosti od slabosti u protivničkoj odbrani - rekao je Nevil. On je, takođe, dodao:

-  Donosio nam je pobede i tada sam shvatio da držanje pozicije nije toliko bitno. Danas je čudovište. Video sam ga u subotu, u utakmici protiv Sevilje. Zaslužuje da se svrsta uz bok Mesiju, Maradoni i Peleu.

(Telegraf)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA